Ημ/νία: 30/03/2022

Διαδικτυακό σεμινάριο της DSM σχετικά με την υγεία των χοιριδίων

Διαδικτυακό σεμινάριο της DSM σχετικά με την υγεία των χοιριδίων

H Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης DSM Nutritional Products Hellas ανακοινώνει τη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων τριών θεματικών ενοτήτων που φιλοξενείται από το περιοδικό Pig Progress. Σκοπός των συγκεκριμένων σεμιναρίων είναι να παρουσιαστεί η πρωτοποριακή προσέγγιση της DSM, σχετικά με την υγεία και την ευζωία των χοιριδίων μειώνοντας τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων, γεγονός το οποίο συνδέεται άμεσα με την επιθυμία των πελατών της DSM για μία αειφόρο ζωική παραγωγή.
 
Η ολοκληρωμένη λύση επικεντρώνεται στην φροντίδα των χοιριδίων γύρω από τους ειδικούς χειρισμούς σχετικά με την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ των χοιριδίων.
 
Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων, θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι εξειδικεύονται σε θέματα που αφορούν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ), τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του γαστρεντερικού σωλήνα (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) και την ενίσχυση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος (ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ).     
 
1η Θεματική ενότητα – Διαδικτυακό σεμινάριο: 31 Μαρτίου 2022 – 16.00-17.00 τοπική ώρα

Το πρώτο σεμινάριο της σειράς θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στα χοιρίδια όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις απόψεις τριών ειδικών του χώρου με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.    
 
2η Θεματική ενότητα – Διαδικτυακό σεμινάριο: 12 Απριλίου 2022 – 16.00-17.00 τοπική ώρα

Το δεύτερο σεμινάριο της σειράς θα εστιάσει στην ενίσχυση της λειτουργίας του γαστρεντερικού σωλήνα μέσω μιας συνδυασμένης προσέγγισης απενεργοποίησης των αντιδιαιτητικών παραγόντων τόσο από την τροφή όσο και από το μικροβίωμα του εντέρου.     
 
3η Θεματική ενότητα – Διαδικτυακό σεμινάριο: 10 Μαΐου 2022 – 16.00-17.00 τοπική ώρα

Στο τρίτο και τελευταίο σεμινάριο θα εστιάσουμε στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του πεπτικού συστήματος και στη μείωση του χάσματος μεταξύ του γενετικού δυναμικού και των πραγματικών παραγωγικών αποδόσεων των ζώων.     

  Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο webinar  

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email : Christos.Nikitas@dsm.com
Share this:
Πηγή: