Ημ/νία: 07/11/2018

Ενημερωτικό υλικό για την Αφρικανική Πανώλη του Χοίρου

Ενημερωτικό υλικό για την Αφρικανική Πανώλη του Χοίρου

Το τμήμα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε νέο Ενημερωτικο Υλικο για την Αφρικανική Πανώλη του Χοίρου. 
Το μήνυμα έχει ως ακολούθως:

Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα 
 
Σας προωθούμε επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό για το νόσημα της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων. Ειδικότερα, σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικούς συνδέσμους που περιέχουν την αντίστοιχη αφίσα για τους κυνηγούς και τους ταξιδιώτες καθώς και το σχετικό φυλλάδιο για τους κυνηγούς και τους χοιροτρόφους.
  
Ο πρώτος ηλ. σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος μέχρι τις 12 Νοεμβρίου και παρουσιάζει το προς διάθεση ενημερωτικό υλικό σε μεγαλύτερη ευκρίνεια (υψηλότερη ανάλυση) σε σχέση με τον δεύτερο ηλ. σύνδεσμο, που ουσιαστικά είναι μέρος του επίσημου δικτυακού τόπου του ΥΠ.Α.Α.Τ (www.minagric.gr) και θα διαθέτει το υλικό αυτό χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
 
Εκτυπωμένο υλικό θα αποσταλεί το επόμενο χρονικό διάστημα (αναμένουμε τέλος της επόμενης εβδομάδας)  ανάλογα με τον τομέα, στις έδρες των κυνηγετικών ομοσπονδιών της χώρας,στους Σταθμούς Συνοριακού Κτηνιατρικου Ελέγχου και στους συνδέσμους χοιροτρόφων όπως και στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες.
  
Ηλ. Σύνδεσμοι:
 
1) https://we.tl/t-45hDnnW6XA
  
2)http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/animal-production/pigs/1126-asthenxoiron
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας
 
Με εκτίμηση


-- 
Τμήμα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων
Διεύθυνση Υγείας των Ζώων
Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 Τηλ: 210527.1604
         2105271616
         2105271608
         2105271626
 
Share this:
Πηγή: