Ημ/νία: 08/06/2023

Η διασφάλιση του μέλλοντος των πολύτιμων χοιρομητέρων σας

Η διασφάλιση του μέλλοντος των πολύτιμων χοιρομητέρων σας

Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης DSM Nutritional Products Hellas έστειλε την παρακάτω πρόσκληση για διαδικτυακό σεμινάριο:

Αγαπητοί συνεργάτες,
Η σύγχρονη χοιρομητέρα έχει επιλεχθεί για τις υψηλές της επιδόσεις, αλλά κινδυνεύει να απομακρυνθεί πρόωρα από την εκτροφή αν δεν την διαχειριστούμε έγκαιρα με τον κατάλληλο τρόπο. Η προετοιμασία της χοιρομητέρας με σκοπό τη βελτιστοποίηση της μακροζωίας της απαιτεί μια προσεκτική και ολιστική προσέγγιση τόσο στη διαχείριση όσο και στη διατροφή της. Τα ισχυρά και καλώς ανεπτυγμένα οστά και αρθρώσεις, η ισχυρή ανοσολογική επάρκεια καθώς και τα υγιή και ώριμα αναπαραγωγικά όργανα αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία των θηλυκών ζώων. Οι ειδικά προσαρμοσμένες διατροφικές λύσεις που στοχεύουν στη βέλτιστη διατροφή με ανόργανα στοιχεία και βιταμίνες καθώς και η προστασία από τον κίνδυνο μυκοτοξινών είναι μερικές από τις στρατηγικές που πρέπει να υιοθετηθούν νωρίς για τη σωστή προετοιμασία και προστασία των πολύτιμων αυτών ζώων.

Λάβετε μέρος στο διαδικτυακό μας σεμινάριο το οποίο διοργανώνεται από το Pig Progress στις 13 Ιουνίου στις 16:00, τοπική ώρα. Τρεις ομιλητές θα συζητήσουν τις στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της προετοιμασίας και της προστασίας των θηλυκών ζώων καθώς και για τη μεγιστοποίηση της μακροζωίας τους.

Ομιλητές:Martin Mølgaard Pedersen, επικεφαλής του Τμήματος Αναπαραγωγής και Γενετικής στο συμβούλιο Γεωργίας και Τροφίμων της Δανίας. Ο Martin είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας και έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες θέσεις, όπως διευθυντής εμπορικής εκτροφής, σύμβουλος παραγωγής στη LMO-Vibrog και επίσης είναι μέλος του Δανέζικου Συμβουλίου Γεωργίας και Τροφίμων από το 2014.

Matthias Wiemann, επικεφαλής της ομάδας Tεχνικής και ομάδας Μαρκετινγκ της dsm-firmenich Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας από το 2017. Ο Matthias κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στη διατροφή των ζώων από το Πανεπιστήμιο του Boon (DE). Η έρευνά του επικεντρώνεται στη χρήση αμινοξέων για τη μείωση της απέκκρισης αζώτου στη διατροφή των χοιρομητέρων. Ο Matthias έχει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες θέσεις σε πωλήσεις, μαρκετινγκ και στη διατροφή των χοίρων. Εντάχθηκε στη DSM το 1999 και διαμένει στη Γερμανία.

Jerubella Abelilla-Mesina, Τεχνική Διεθύντρια της dsm-firmenich για την υποστήριξη της χοιροτροφίας στην Ασία. Η Jeru κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στην Επιστήμη των Ζώων από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στo Ουρμπάνα-Σαμπέιν (Η.Π.Α.). Η ερευνητική της δραστηριότητα επικεντρώνεται στη χρήση ινωδών ουσιών και ενζύμων σε χοίρους. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες θέσεις όπως έρευνα και ανάπτυξη ζωοτροφών και τεχνική υποστήριξη. Η Jeru εντάχθηκε στη DSM το 2018 και διαμένει στη Σιγκαπούρη.


Πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας! 


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης 
DSM Nutritional Products Hellas 
Share this:
Πηγή: