Ημ/νία: 14/10/2015

Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος

Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος

Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στην 4η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος έχουν από τις αρχές Οκτωβρίου οι Έλληνες παραγωγοί, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση με σκοπό να κοινοποιήσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό και να διακριθούν.

Η εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό, διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της έκθεσης για την αγορά κρέατος MEAT DAYS 2015 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αποτελεί μια πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας o.mind Creatives με τη συμβολή των επαγγελματικών ενώσεων ΣΕΒΕΚ & ΣΠΑΚΒΕ.

Σκοπό έχει να αναδείξει και να βραβεύσει και φέτος τους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος και τα τοπικά εδέσματα της χώρας μας και να αυξήσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και καταναλωτών προς αυτά κάνοντάς τα γνωστά στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives φέτος έχει θεσπίσει μία ακόμα πιο έγκυρη και αδιάβλητη διαδικασία. Οι αξιολογητές θα παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη διεξαγωγή της 4ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης. Αυτά θα είναι σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο εξέτασης των προϊόντων και η παρακολούθηση τους θα είναι προαιρετική από τους Έλληνες παραγωγούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Αξιολόγηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία καλέστε στο 210 9010040. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στο www.meatdays.gr
Share this:
Πηγή: